何凯文每日一句:2017考研英语第234句
秋天到了,考试的脚步近了。天气随着立秋的到来,变得凉爽了不少,你对2017考研英语复习的热情减缓了吗?何凯文老师每日一句有木有随时拿出来温习呢?大家都准备在考研的路上一条道走到黑,那就撸起胳膊接着奋斗吧。以下是234句:这样点开更方便:何凯文每日一句:2017考研英语汇总(KK老师精选)
今天的题目:
This, optimists claim, will extend life for many people to today’s ceiling of 120 or so. But it may be just the beginning. In the next phase not just average life spans but maximum life spans will rise. If a body part wears out, it will be repaired or replaced altogether. DNA will be optimized for long life. Add in anti-ageing drugs, and centenarians will become two a penny.
What can be inferred from this paragraph ?
A. The use of anti-ageing drugs will greatly increase the number of centenarians.
B. Altered DNA for long life could account for the emerging of centenarians.
C. Life of the optimists will be usually extended to break the limit.
D. The replacement of body parts may account for the emerging of centenarians.
题目的解析:
This, optimists claim, will extend life for many people to today’s ceiling of 120 or so. But it may be just the beginning. In the next phase not just average life spans but maximum life spans will rise. If a body part wears out, it will be repaired or replaced altogether. DNA will be optimized for long life. Add in anti-ageing drugs, and centenarians will become two a penny.
参考译文:
一些乐观的人说,这会使很多人的寿命延长到如今的寿命上限,即120岁左右。但这大概还只是个开始。到下一阶段,不止平均寿命,最长寿命也会延长。如果身体的某一部分耗损了,可以修复或者替换。DNA将被优化,生命更长。再加上抗衰老药物的作用,满大街都将会是百岁老人。
2. What can be inferred from Paragraph 3?
A. The use of anti-ageing drugs will greatly increase the number of centenarians.
B. Altered DNA for long life could account for the emerging of centenarians.
C. Life of the optimists will be usually extended to break the limit.
D. The replacement of body parts may account for the emerging of centenarians.
答案A
推断题
KK三步法:
K1 定位
本段所有句子都是线索句:
A. The use of anti-ageing drugs will greatly increase the number of centenarians.
对应最后一句:
Add in anti-ageing drugs, and centenarians will become two a penny.
再加上抗衰老药物的作用,满大街都将会是百岁老人。
重点是短语:two a penny 常见!
例句:Leggy blondes are two a penny in Hollywood..
在好莱坞,长腿金发美女遍地都是。
所以A是正确答案;
B和D的错误都是the emerging of centenarians 百岁老人的出现;不是出现!是增加!有may也不对!
C. Life of the optimists will be usually extended to break the limit.
这是对第一句的偷换;
第一句的意思是:This, optimists claim, will extend life for many people to today’s ceiling of 120 or so. 一些乐观的人说,这会使很多人的寿命延长到如今的寿命上限,即120岁左右。
以上是文都教育小编为大家总结的何凯文老师每日一句,秋天来了,考研报名来了,距离进入考场还会远吗?各位学子们要跟进KK老师的步伐,在日积月累中轻松拿下2017考研英语。
***相关推荐***
文都2017考研英语大纲解析汇总(名师解析)
页:
[1]